Vores historie

Stickelbergs Bureau er et af de ældste freelancebureauer i Aarhus. Bureauet blev stiftet i 1991 og har siden leveret journalistik, foto, illustrationer, layout og informationsarbejde til en lang række medier, virksomheder og organisationer.

Sådan er vi organiseret:
Bureauets fotografer, journalister og grafikere er alle freelancere. Når du bestiller en eller flere af os sikrer du dig fleksible og professionelle fagfolk, der løser opgaven til tiden.

Vi arbejder selvstændigt og skal kun hyres til den konkrete opgave – stor som lille. Vi har hver vores forretning, og som kunde betaler du ikke til bureauet, men til den enkelte freelancer.

Navnet:
Vi har opkaldt os efter Stickelberg, der er journalist i seriestriben Livets gang i Lidenlund. Henning Gantriis’ godhjertede satire på livet i en dansk provinsby gik i mange år dagligt i Politiken.

Når en af seriens figurer tropper op på Lidenlund Tidende for at udtrykke sin vrede over avisen, gemmer redaktør Ansatz sig under sit store skrivebord – og Stickelberg må tage skraldet. Vi tager ikke skraldet for andre, men vi går gerne kritisk til værks.

Mød os

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har idéer, som vi skal hjælpe med at gøre til virkelighed.

Kontakt