Professionel kommunikation, journalistik og fotografi

Høj kvalitet, kreative ideer og levering til tiden. De kodeord har nu kendetegnet Stickelbergs Bureau i mere end 20 år. Vi er freelance-journalister, fotografer, kommunikationsfolk og grafikere, der både arbejder selvstændigt og samarbejder om at skabe det bedst mulige produkt til vores kunder.

Vi leverer journalistik, foto og illustrationer til fagblade, magasiner og web samt løser kommunikationsopgaver for offentlige og private virksomheder.

Som selvstændige freelancere vægter vi faglig sparring og idéudvikling. Så når du betaler for én, får du i virkeligheden professionel coaching fra bureauets andre freelancere med i købet.

banners hjernoe_edited-1

 

Stickelberg folder dine ideer ud, hvad enten det er som skrift, foto, reklame, illustration, interaktive kort eller som tegning. Tryk på billederne og se eksempler fra bureauet. Vi løfter både små og store opgaver alt afhængig af dit behov. Blandt andet har Stickelbergs Bureau produceret en debatavis for Skolerådet, der er rådgivende organ for børne- og ungeministeren, hvor journalister, fotografer, grafiker og tegner stod for hele produktionen.